Opis problema:

Držač za daljinske upravljače

Potreban alat:

-

Potrebno vreme:

10 minuta

Potreban materijal: lepak, čičak traka
Upozorenje:
Ne predlažemo nikome da se upušta u izvodjenje bilo kakvih radova za koje nema dovoljno znanja i iskustva jer u suprotnom može dovesti u opasnost svoj ili tudi život i zdravlje. Nestručnim izvodjenjem radova može se pričiniti i znatna materijalna šteta. Najbolje je da ove projekte shvatite kao informativne, a da konkretan rad prepustite kvalifikovanim servisima ili drugim profesionalcima u odredjenoj oblasti. Za bilo kakve negativne posledice koje eventualno izazovete sami snosite odgovornost!

Vaša preporuka :

materijal

Skoro da nema stočića za dnevnu sobu na kome svakodnevno ne stoji po nekoliko daljinskih upravljača. Od TV-a, DVD-a, muzičkih uređaja...svi su nam neophodni, volimo da nam budu pri ruci, a opet nam zasmetaju kada stočić na kome stoje želimo da koristimo u druge svrhe.

Zato vam predlažemo da napravite ovaj jednostavan držač koji će vam omogućiti da vam daljinski upravljači ne zauzimaju mesto, a opet da vam uvek budu pri ruci.

Materijal koji vam je za to potreban prikazan je na slici: lepak super ili neki univerzalni i čičak traka.

daljinski

Od mekanog dela čička trake odsecite parče koje ćete zalepiti na daljinski upravljač. Predlažemo da kupite čičak traku u boji daljinskog upravljača.

cicak traka

Pomoću lepka zalepite parče pripremljene čičak trake sa donje strane daljinskog upravljača.

cicak traka

Sada pripremite hrapavu stranu čičak trake, u boji stočića na koji planirate da je zalepite, i zalepite je na stočić tamo gde vam odgovara da vam stoji daljinski.

drzac daljinskog

Kada se lepak osuši, držač daljinskog je gotov. Sada jednostavno zalepite daljinski na čičak traku koja se nalazi na stočiću.

daljinski drzac

Na ovaj način možete pripremiti mesta za onoliko daljinskih upravljača koliko vam je potrebno. S obzirom na to da su daljinci zalepljeni čičak trakom sa strane stola dozvoljavaju vam da ih uzmete kada god su vam potrebni dok gornja površina stola ostaje slobodna za korišćenje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
             
   

Struja Voda Kanalizacija Farbanje Krečenje Zidanje Razno Stolarija Podovi Zidovi Fasada Kuhinja
Kupatilo Vrt Bašta Voćnjak Porodična ekonomija Forum Pitanja Oglasi Linkovi Alat i pribor Download