Tema:

Držač mobilnog telefona

Potreban alat:

makaze, skalpel

Potrebno vreme:

10 minuta

Potreban materijal: ambalaža od šampona
Upozorenje:
Ne predlažemo nikome da se upušta u izvodjenje bilo kakvih radova za koje nema dovoljno znanja i iskustva jer u suprotnom može dovesti u opasnost svoj ili tudi život i zdravlje. Nestručnim izvodjenjem radova može se pričiniti i znatna materijalna šteta. Najbolje je da ove projekte shvatite kao informativne, a da konkretan rad prepustite kvalifikovanim servisima ili drugim profesionalcima u odredjenoj oblasti. Za bilo kakve negativne posledice koje eventualno izazovete sami snosite odgovornost!

Vaša preporuka :

punjac

Nedostatak adekvatnih mesta za punjenje mobilnih uredjaja danas je prisutan skoro u svakom domu. U situaciji kada pored utičnice ne postoji adekvatna komoda ili sto, mobilni telefon prilikom punjenja ostavljamo na podu dolazeći u opasnost da ga slučajno zgazimo i time trajno uništimo.

Kako da bez mnogo napora i bez ikakvih ulaganja napravite držač mobilnog telefona koji nam može uštedeti mnogo nerviranja prouzrokovanog slučajnim mehaničkim oštećenjem telefona usled ostavljanja na podu tokom punjenja pogledajte u nastavku.

sampon

Za početak potrebna nam je ambalaža od šampona.

drzac

Plastičnu posudu u kojoj je bio šampon isečemo ...

 

drzac
kao na slici. Nakon toga ocrtamo dimenzije utikača ...
drzac

i isečemo prorez za kačenje držača.

  punjac Sada provucite punjač kroz držač, i uključite ga u utičnicu  
  drzac mobilnog telefona U "džep" držača postavimo mobilni telefon, priključimo u njega kabl za punjenje i novi držač je spreman za korišćenje.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
             
   

Struja Voda Kanalizacija Farbanje Krečenje Zidanje Razno Stolarija Podovi Zidovi Fasada Kuhinja
Kupatilo Vrt Bašta Voćnjak Porodična ekonomija Forum Pitanja Oglasi Linkovi Alat i pribor Download