Opis problema:

Držač aksesoara

Potreban alat:

šrafciger

Potrebno vreme:

10 minuta

Potreban materijal: plastični vertikalni orgnajzer za dokumenta
Upozorenje:
Ne predlažemo nikome da se upušta u izvodjenje bilo kakvih radova za koje nema dovoljno znanja i iskustva jer u suprotnom može dovesti u opasnost svoj ili tudi život i zdravlje. Nestručnim izvodjenjem radova može se pričiniti i znatna materijalna šteta. Najbolje je da ove projekte shvatite kao informativne, a da konkretan rad prepustite kvalifikovanim servisima ili drugim profesionalcima u odredjenoj oblasti. Za bilo kakve negativne posledice koje eventualno izazovete sami snosite odgovornost!

Vaša preporuka :

plakar nered

Plakari su svima uglavnom pretrpani. Bez obzira na to koliko se trudili da ih organizujemo na najbolji način i da ih održavamo u redu, sitne stvari, kao što su kape, rukavice, kišobrani i slično retko kad imaju mesto na kome mogu duže vreme da ostanu uredno složeni. Uglavnom se nalaze na gomili na dnu plakara ili na nekoj od polica.

Naravno i za ovo postoji jednostavno rešenje koje usput nije ni skupo niti teško izvodljivo.

 

orgnajzer dokumenata

U skoro svakoj knjižari može se nabaviti ovakav vertikalni plastični orgnajzer za dokumenta. On će nam biti potreban jer je dovoljno veliki da se u njega može smestiti više pari rukavica, kišobrana, kapa...a s obzirom na to da ima proreze sa strane njegov sadržaj je uvek pregledan. S druge strane nije preveliki tako da se u njemu ništa neće zagubiti.

srafovi

Kako bi smo orgnajzer pričvrstili za vrata plakara potrebni su nam odgovarajući šrafovi. Izaberite šrafove čija je dužina manja od debljine vrata plakara na koji montirate orgnajzer.

Glava šrafa sa donje strane treba da bude ravna kako bi lepo nalegala na plastiku...

sraf i podloska

...a još bolje je ako nabavite i odgovarajuće podloške koje će pritisak preneti na veću površinu plastičnog orgnajzera. Na taj način ćete obezbediti da plastika ne puca oko šrafova koji je drže pričvršćenu za vrata plakara.

srafciger

Pripremljenim šrafovima pričvrstite orgnajzer za vrata plakara na visini na kojoj vam odgovara. Pored toga vodite računa da orgnajzer prilikom zatvaranja vrata ne zapinje o odeću koja se već nalazi u plakaru ili o police.

drzac aksesoara

Kada ste pričvrstili orgnajzer sa dovoljnim brojem šrafova (najmanje 5), držač je gotov i možete ga početi koristiti.

U njemu možete držati kišobrane ili...

accessories holder ...kape i rukavice, fen i nastavke za njega, razne sprejeve i druge sitnice.
sredjen ormar Ugradnjom držača aksesoara plakar dobija uredan izgled, sve stvari su vam uvek na dohvat ruke, a ujedno oslobađate prostor u plakaru za stvari za koje do tada nije bilo mesta.
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
             
   

Struja Voda Kanalizacija Farbanje Krečenje Zidanje Razno Stolarija Podovi Zidovi Fasada Kuhinja
Kupatilo Vrt Bašta Voćnjak Porodična ekonomija Forum Pitanja Oglasi Linkovi Alat i pribor Download