Opis problema:

Kako skinuti lepak sa flaše

Potreban alat:

Potrebno vreme:

minut

Potreban materijal: medicinski benzin
Upozorenje:
Ne predlažemo nikome da se upušta u izvodjenje bilo kakvih radova za koje nema dovoljno znanja i iskustva jer u suprotnom može dovesti u opasnost svoj ili tudi život i zdravlje. Nestručnim izvodjenjem radova može se pričiniti i znatna materijalna šteta. Najbolje je da ove projekte shvatite kao informativne, a da konkretan rad prepustite kvalifikovanim servisima ili drugim profesionalcima u odredjenoj oblasti. Za bilo kakve negativne posledice koje eventualno izazovete sami snosite odgovornost!

Vaša preporuka :

Kako skinuti lepak sa flaše

Mnogi Uradi Sam projekti sa plastičnim flašama, kao što je narukvica od plastične flaše, započinju skidanjem etikete.

Kako skinuti lepak sa flaše

Samu etiketu je vrlo lako skinuti. Ona nije zalepljena za flašu celom površinom već samo jednom linijom na sastavu krajeva etikete

Kako skinuti lepak sa flaše

Upravo na toj liniji ostaje mala količina lepka koja ružno izgleda na plastičnoj flaši. Lepak koji je ostao na flaši je izuzetno otporan. Nemoguće ga je skinuti pranjem, pa čak ni struganjem ili grebanjem. Šmirgl papir pomaže ali posle njega ostaje izgrebana flaša koja nije pogodna za Vaše projekte.

Kako skinuti lepak sa flaše

Na sreću postoji efikasno sredstvo za skidanje tog lepka bez posledica po plastičnu flašu. Radi se o specijalnom medicinskom benzinu koji možete kupiti u svakoj apoteci. Namena ovog medicinskog benzina je skidanje lepka koji ostaje na koži nakon skidanja flastera.

Kako skinuti lepak sa flaše

Nanesite malo ovog benzina na pamučnu krpu ili papirni ubrus i sa njim pređite preko mesta na flaši gde se nalazi lepak. Primetićete da pri jednom prelazu da se lepak topi.

  Kako skinuti lepak sa flaše

Posle dva prelaza lepka kao da nije ni bilo. Ovo je najefikasniji i najbrži način skidanja lepka sa plastične flaše. Praktično, za sekundu odstranjuje izuzetno otporan lepak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
             
   

Struja Voda Kanalizacija Farbanje Krečenje Zidanje Razno Stolarija Podovi Zidovi Fasada Kuhinja
Kupatilo Vrt Bašta Voćnjak Porodična ekonomija Forum Pitanja Oglasi Linkovi Alat i pribor Download