Opis problema:

Kuhinske kuke - šta sve mogu?

Potreban alat:

-

Potrebno vreme:

10 minuta

Potreban materijal: kuhinjske kuke
Upozorenje:
Ne predlažemo nikome da se upušta u izvodjenje bilo kakvih radova za koje nema dovoljno znanja i iskustva jer u suprotnom može dovesti u opasnost svoj ili tudi život i zdravlje. Nestručnim izvodjenjem radova može se pričiniti i znatna materijalna šteta. Najbolje je da ove projekte shvatite kao informativne, a da konkretan rad prepustite kvalifikovanim servisima ili drugim profesionalcima u odredjenoj oblasti. Za bilo kakve negativne posledice koje eventualno izazovete sami snosite odgovornost!

Vaša preporuka :

Plastične kukice namenjene korišćenju u domaćinstvu za kačenje kuhinjskih krpa i peškira mogu imati i razne druge primene koje nam olakšavaju svakodnevne poslove. Činjenica da su kukice uglavnom samolepljive još više pojednostavljuje njihovo korišćenje i omogućava nam da za jako kratko vreme unapredimo nekoliko poslova u kuhinji. Pogledajte:

 

Držač za alu foliju: U koliko na kuhinjski zid, na mesto na koje vam najviše odgovara, zalepite jednu kukicu tako da stoji položeno kao na slici...

alu folija

, a onda dodate još jednu suprotno okrenutu, dobili ste nosač za rolnu alu folije.

Držač za tablet/mobilni: U koliko kukice rasporedite kao što smo pokazali na slici

...i između njih uvučete mobilni telefon ili tablet...

...one mogu postati savršen nosač za pomenute uređaje. Na ovaj način su vam prilikom pripremanja hrane u kuhinji dostupni internet odnosno recepti koje ste na njemu našli i nije potrebno da ih prepisujete. Takođe ovako možete koristiti i video tutorijale za kuvanje, a da su vam ruke slobodne kako bi mogli da radite.

Držač za poklopce: Lepljenjem dve kukice na odgovarajućem rastojanju i pod uglom od 45 stepeni...

... dobijate savršen držač za poklopce. Na ovaj način nećete morati da prevrćete gomilu šerpi kako bi našli odgovarajući poklopac.
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
             
   

Struja Voda Kanalizacija Farbanje Krečenje Zidanje Razno Stolarija Podovi Zidovi Fasada Kuhinja
Kupatilo Vrt Bašta Voćnjak Porodična ekonomija Forum Pitanja Oglasi Linkovi Alat i pribor Download