Opis problema:

Orgnajzer za radni sto

Potreban alat:

makaze

Potrebno vreme:

30 minuta

Potreban materijal: kartonske kutije, samolepljivi ukrasni papir, ukrasne trake
Upozorenje:
Ne predlažemo nikome da se upušta u izvodjenje bilo kakvih radova za koje nema dovoljno znanja i iskustva jer u suprotnom može dovesti u opasnost svoj ili tudi život i zdravlje. Nestručnim izvodjenjem radova može se pričiniti i znatna materijalna šteta. Najbolje je da ove projekte shvatite kao informativne, a da konkretan rad prepustite kvalifikovanim servisima ili drugim profesionalcima u odredjenoj oblasti. Za bilo kakve negativne posledice koje eventualno izazovete sami snosite odgovornost!

Vaša preporuka :

kutije

Ne prođe dugo vremena da se na radnom stolu nagomila dosta papira, rokovnika, svezaka različitih veličina koje ne znate gde da smestite. Kada se tome pridodaju olovke, flomasteri i sve ostalo što vam je potrebno tokom radnog dana na stolu je pravi mali haos, a sav taj materijal koji je treblo da vam olakša rad samo vam otežava snalaženje.

Da bi ste ovo rešili možete kupiti gotove orgnajzere za koje treba izdvojiti značajnu sumu novca ili možete napraviti orgnajzer koji vam predstavljamo u ovoj priči i to skoro potpuno besplatno.

ukrasni papir

 

Za početak potrebne su vam tri kartonske kutije od cerealija, keksa ili nečega drugog šta već imate. Potrebno je da prvo proverite da li u kutije može da stane ono što u njih planirate da odlažete. Ako su dimenzije uredu možete početi sa radom. Takođe, potreban vam je i samolepljivi ukrasni papir kojim ćete oblepiti orgnajzer i eventualno ukrasne trake ukoliko na kraju želite da ga ukrasite.

 


kutije

Sada Poređajte kutije jednu do druge kao na slici. Odredite potrebnu visinu najdublje i najniže kutije i te dve tačke spojite linijom. Isto uradite i sa druge strane.


kutije

Kada ste izvršili obeležavanje, makazama odsecite gornje delove kutija koji nam više nisu potrebni. Ukoliko vam treba više od tri pregrade, gornje delove kutija možete okrenuti naopako i dobiti na taj način još nekoliko niskih pregrada.

 

lepljenje

Kada ste završili sečenje, poređajte kutije onako kako treba da stoje i oblepite ih samollepljivim papirom. On će ujedno držati kutije zajedno u rasporedu kakav ste odredili i sakriti sve ono što je na kutijama naštampano tako da orgnajzer dobije lep elegantan izgled.

orgnajzer Kada ste završili sa lepljenjem orgnajzer je gotov.
orgnajzer

Sada vam ostaje da mu pronađete mesto na vašem stolu i po potrebi ukrasite. Za čas, vaš radni sto je sređen i uredan, a novi orgnajzer će se pobrinuti da takav i ostane dugo nakon što ste počeli da ga koristite kako bi ste vi mogli da se posvetite važnijim poslovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
             
   

Struja Voda Kanalizacija Farbanje Krečenje Zidanje Razno Stolarija Podovi Zidovi Fasada Kuhinja
Kupatilo Vrt Bašta Voćnjak Porodična ekonomija Forum Pitanja Oglasi Linkovi Alat i pribor Download