Opis problema:

Kako napraviti univerzalni podsetnik?

Potreban alat:

makaze

Potrebno vreme:

10 minuta

Potreban materijal: drvena ploča, papirna traka, iglice za info tablu, karton, gumica za tegle
Upozorenje:
Ne predlažemo nikome da se upušta u izvodjenje bilo kakvih radova za koje nema dovoljno znanja i iskustva jer u suprotnom može dovesti u opasnost svoj ili tudi život i zdravlje. Nestručnim izvodjenjem radova može se pričiniti i znatna materijalna šteta. Najbolje je da ove projekte shvatite kao informativne, a da konkretan rad prepustite kvalifikovanim servisima ili drugim profesionalcima u odredjenoj oblasti. Za bilo kakve negativne posledice koje eventualno izazovete sami snosite odgovornost!

Vaša preporuka :

materijal

Podsetnik je uvek dobrodošao, a njegova najvažnija karakteristika je da nam uvek bude pri ruci kako bi lako nešto zapisali. Ovaj univerzalni podsetnik koji ćemo vam predstaviti u ovoj foto priči se lako pravi od stvari koje već imate u kući, a sigurni smo da ćete uživati koristeći ga jer je veoma praktičan. Najpogodnije ga je okačiti na zid u kuhinji ili radionici/garaži kako biste uvek lako mogli da zapišete sve što vam je potrebno.

Materijal za izradu prikazan je na fotografiji.

pin Za početak uzmite iglice koje se često koriste za pričvršćivanje papira za tablu od plute i postavite ih sa strane drvene ploče baš kao na slici.
univer Sada još dve iglice sa suprotne strane. Potrudite se da budu simetrične.
gumica Sada je potrebno da gumicu provučete kroz papirnu rolnu. U koliko je previše kratka možete nastaviti i dve gumice. Ovakve papirne rolne se često koriste u fiskalnim kasama pa ćete ih lako naći u knjižari.
podsetnik

Kada ste proviukli gumicu kroz rolnu, njene krajeve zakačite na iglice kao što je prikzano na fotografiji.

podsetnik

Na donjem delu drvene ploče postavite kartonsku traku koja će vam omogućiti da papir lako cepate i ponesete sa sobom.

Ukoliko imate tanji karton možete ga presaviti nekoliko puta kako bi dobio čvrstinu. Pričvrstite ga sa strane iglicama.

podsetnik Podsetnik je završen. Sada vam ostaje samo da napišete spisak na vašem novom podsetniku, izvučete papirnu traku na dole i otcepite je kako bi papir na kome ste pisali poneli sa sobom ili odbacili stari podsetnik, a napravili mesta za novi.
podsetnik

Kada je podsetnik gotov možete ga postaviti na zid vaše kuhinje, garaže, radionice ili na neko drugo mesto gde će vam često zatrebati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
             
   

Struja Voda Kanalizacija Farbanje Krečenje Zidanje Razno Stolarija Podovi Zidovi Fasada Kuhinja
Kupatilo Vrt Bašta Voćnjak Porodična ekonomija Forum Pitanja Oglasi Linkovi Alat i pribor Download