Opis problema:

Praznične majstorije

Potreban alat:

čekić, ekseri, magnet, šmirgla, farba, četka

Potrebno vreme:

5min

Potreban materijal: super lepak
Upozorenje:
Ne predlažemo nikome da se upušta u izvodjenje bilo kakvih radova za koje nema dovoljno znanja i iskustva jer u suprotnom može dovesti u opasnost svoj ili tudi život i zdravlje. Nestručnim izvodjenjem radova može se pričiniti i znatna materijalna šteta. Najbolje je da ove projekte shvatite kao informativne, a da konkretan rad prepustite kvalifikovanim servisima ili drugim profesionalcima u odredjenoj oblasti. Za bilo kakve negativne posledice koje eventualno izazovete sami snosite odgovornost!

Vaša preporuka :

cekic

Priprema kuće za praznike i raspremanje posle proslava sastoji se od velikog broja poslova koje treba obaviti i koji svi zajedno oduzimaju dosta vremena i snage.

U ovoj foto priči predstavljamo vam 5 saveta kako da praznične majstorije završite brzo i lako tako da vam ostane više vremena za odmaranje i uživanje.

Često je prilikom postavljanja ukrasa potrebno zakucati puno eksera koje uglavnom nemate gde da stavite da vam budu pri ruci.

 

super lepak

Na dršku čekića, zalepite magnet...

magnet

... i ekseri će vam uvek biti pri ruci.

blokcic

Iz blokčića koji služi za pisanje podsetnika odlepite jedan list...

ekser

...i kroz njega provucite ekser kao na slici. Na ovaj način možete zakucati ekser bez straha da ćete udariti prst prilikom zakucavanja.

burgija

Takođe listić iz bloka možete presaviti pod uglom od 90 stepeni i zalepiti ispod mesta gde planirate da probušite rupu. Na ovaj način ne morate posle bušenja da čistite, uključujete usisivač i slično već jednostavno bacite papirić u djubre.

smirgla Ukoliko vam se na nekoliko mesta isprlja zid umesto da ponovo krečite dovoljno je da vidljivu prljavštinu uklonite blago šmirglajući finom šmirglom. Nakon što ste uklonili fleke i zid ponovo postao beo potrebno je da krpom prebrišete prašinu sa tog mesta kako vam ne bi ostajali beli tragovi na odeći koja slučajno dodirne to mesto.
farba

Ako ipak morate nešto da ofarbate olakšaćete sebi posao tako što ćete na konzervu farbe postaviti gumicu kao na slici i o nju cediti četku. Na ovaj način farba neće curiti po stranicama konzerve i neće kapljati na pod bilo sa konzerve, četke ili zida.

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
             
   

Struja Voda Kanalizacija Farbanje Krečenje Zidanje Razno Stolarija Podovi Zidovi Fasada Kuhinja
Kupatilo Vrt Bašta Voćnjak Porodična ekonomija Forum Pitanja Oglasi Linkovi Alat i pribor Download