Opis problema:

Ukrasna so - uradi sam!

Potreban alat:

rende

Potrebno vreme:

-

Potreban materijal: krede u boji, zip kesice, ukrasna staklena posuda
Upozorenje:
Ne predlažemo nikome da se upušta u izvodjenje bilo kakvih radova za koje nema dovoljno znanja i iskustva jer u suprotnom može dovesti u opasnost svoj ili tudi život i zdravlje. Nestručnim izvodjenjem radova može se pričiniti i znatna materijalna šteta. Najbolje je da ove projekte shvatite kao informativne, a da konkretan rad prepustite kvalifikovanim servisima ili drugim profesionalcima u odredjenoj oblasti. Za bilo kakve negativne posledice koje eventualno izazovete sami snosite odgovornost!

Vaša preporuka :

ukrasna so

Ukrasnu so često viđamo u lepo dekorisanim prostorima. Najčešće je u posudi više slojeva različitih boja koje se uklapaju sa bojama korišćenim u prostoru bez obzira na to da li su to boje koje preovlađuju ili kontrastne boje kako bi se dočarali detalji ili skrenula pažnja na određen deo prostora.

Često su ovakve posude podloga za sveću ili manju saksiju, a mogu se videti i staklene posude sa slojevima soli bez ikakve druge funkcije osim ukrasne.

S obzirom na to da u koliko poželimo da neku iole veću posudu dekorišemo ukrasnom solju biće nam potrebna značajna količina novca. Zbog toga vam u ovoj foto priči pokazujemo kako da napravite ukrasnu so po sistemu uradi sam.

Sve što vam je potrebno prikazano je na fotografiji: krede u boji, so, rende i zip kesice (nije obavezno).

 

krede u boji

 

Prvo je potrebno da na najsitnijoj strani rendeta izrendate krede u boji. Predlažemo vam da kupite debele krede u boji ili da ih sami napravite kao što smo to objasnili u nekoj od prethodnih foto priča.

 


so Kada ste izrendali boju koja vam je potrebna, sipajte je u zip kesicu i dodajte so. Soli sipajte bar onoliko koliko ste sipali izrendane krede.


ukrasna so

Kada ste dobro promućkali kesicu dobili ste ukrasnu so u željenoj boji. Boja je jasna i ujednačena. Sada je spremna za upotrebu u dekorativne svrhe.

 

ukrasna so

Primer dekorativne posude u kojoj se nalazi ukrasna so prikazan je na fotografiji. Naravno u koliko želite da pored ukrasne ova posuda ima i praktičnu primenu možete u nju dodati sveću ili minijaturnu saksiju sa kaktusom ili nekom drugom biljkom.

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
             
   

Struja Voda Kanalizacija Farbanje Krečenje Zidanje Razno Stolarija Podovi Zidovi Fasada Kuhinja
Kupatilo Vrt Bašta Voćnjak Porodična ekonomija Forum Pitanja Oglasi Linkovi Alat i pribor Download