Opis problema:

Uradi sam podmetači za nameštaj

Potreban alat:

Potrebno vreme:

Potreban materijal: Pampur
Upozorenje:
Ne predlažemo nikome da se upušta u izvodjenje bilo kakvih radova za koje nema dovoljno znanja i iskustva jer u suprotnom može dovesti u opasnost svoj ili tudi život i zdravlje. Nestručnim izvodjenjem radova može se pričiniti i znatna materijalna šteta. Najbolje je da ove projekte shvatite kao informativne, a da konkretan rad prepustite kvalifikovanim servisima ili drugim profesionalcima u odredjenoj oblasti. Za bilo kakve negativne posledice koje eventualno izazovete sami snosite odgovornost!

Vaša preporuka :

Uradi sam podmetači za nameštaj

U prodavnicama mogu da se nabave kružići različitih dimenzija izrađeni od tvrdog filca kod kojih je jedan strana lepljiva. Oni se zalepe na noge stolice i na taj način sprečavaju grebanje parketa.

Uradi sam podmetači za nameštaj

Nemorate da kupujete ove filcane dodatke. Potreban Vam je obični pampur od plute koji Vam je ostao nakon otvaranja flaše vina. Pampur isecite na kolutiće debljine 4-5 mm.

Uradi sam podmetači za nameštaj

Ove kolutiće plute zalepite na noge stolica i problem je rešen. Pluta je mekan materijal ali istovremeno izdržljiv i sprečiće oštećenje parketa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
             
   

Struja Voda Kanalizacija Farbanje Krečenje Zidanje Razno Stolarija Podovi Zidovi Fasada Kuhinja
Kupatilo Vrt Bašta Voćnjak Porodična ekonomija Forum Pitanja Oglasi Linkovi Alat i pribor Download