Autorsko pravo

Sav sadržaj na ovom sajtu, uključujući tekstualne, vizuelne i audio materijale je autorsko delo, ukoliko drugačije nije naznačeno.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava. Mi ne dozvoljavamo objavljivanje kompletnih tekstova i slika bez naše dozvole. Ukoliko imate sajt i želite da na njemu objavite neki od naših materijala ili ako ste izdavačka kuća koja naše materijale želi da objavi u svojim publikacijama, obavezno nam se obratite putem e-maila.

Ono što dozvoljavamo, i bilo bi nam drago da na svom sajtu, blogu ili forumu objavite jednu fotografiju sa propratnim tekstom. Prilikom ovakvog objavljivanja obavezno je navođenje izvora ispod naslova i stavljanje jasno uočljivog linka sa usmerenjem na originalni tekst. Tako uzet materijal može biti objavljen na sajtovima, blogovima i forumima koji imaju istu ili sličnu tematiku kao i mojaradionica.com. U slučaju prenošenja teksta ili informacija iz teksta kao i fotografije suprotno navedenim pravilima mojaradionica.com zadržava pravo da protiv prekršioca pokrene postupak radi zaštite autorskih prava i drugih srodnih prava i nadoknade štete.

Mi nismo odgovorni za naš sadržaj koji je objavljen na drugim sajtovima ili blogovima, bez naše dozvole.

Ako ste pojedinac i želite da proizvedete stvari za ličnu upotrebu možete koristiti sve planove i uputstva sa ovog sajta, besplatno. Zabranjeno je korišćenje bilo kojeg dela materijala koji se nalazi na ovom sajtu u komercijalne svrhe, odnosno u cilju sticanja imovinske koristi bez dozvole autora.

Mojaradionica.com poštuje autorska prava drugih, i mi tražimo od drugih isto to.

Izmene u autorskim pravima

mojaradionica.com zadržava pravo da po sopstvenom nahođenju menja, modifikuje, doda ili obriše delove ovog obaveštenja u bilo koje vreme.

Kada to učinimo izvršićemo ažuriranje datuma na dnu ove stranice. Objavljivanjem ažuriranog obaveštenja sa datumom poslednjeg ažuriranja smatramo da ste obavešteni o autorskim pravima. Vaše korišćenje sajta nakon izmene pravila smatra se Vašim prihvatanjem tih izmena. Predlažemo Vam da pročitate deo o autorskim pravima svaki put kada posetite sajt mojaradionica.com kako bi blagovremeno bili inforimisani o svim promenama.

 

Ažurirano: 27.02.2018.