Držač za daljinske upravljače

01/12/2019 Improvizacije 3505 Views

Skoro da nema stočića za dnevnu sobu na kome svakodnevno ne stoji po nekoliko daljinskih upravljača. Od TV-a, DVD-a, muzičkih uređaja…svi su nam neophodni, volimo da nam budu pri ruci, a opet nam zasmetaju kada stočić na kome stoje želimo da koristimo u druge svrhe.


Potreban alat:

Potreban materijal: lepak, čičak traka


lepak i čičak traka

Zato vam predlažemo da napravite ovaj jednostavan držač koji će vam omogućiti da vam daljinski upravljači ne zauzimaju mesto, a opet da vam uvek budu pri ruci.Materijal koji vam je za to potreban prikazan je na slici: lepak super ili neki univerzalni i čičak traka.


sečenje čičak trake

Od mekanog dela čička trake odsecite parče koje ćete zalepiti na daljinski upravljač. Predlažemo da kupite čičak traku u boji daljinskog upravljača.


lepljenje čičak trake na daljinski upravljač

Pomoću lepka zalepite parče pripremljene čičak trake sa donje strane daljinskog upravljača.


lepljenje čičak trake na stol

Sada pripremite hrapavu stranu čičak trake, u boji stočića na koji planirate da je zalepite, i zalepite je na stočić tamo gde vam odgovara da vam stoji daljinski.


držač za daljinske upravljače

Kada se lepak osuši, držač daljinskog je gotov. Sada jednostavno zalepite daljinski na čičak traku koja se nalazi na stočiću.


držač za daljinske upravljače

Na ovaj način možete pripremiti mesta za onoliko daljinskih upravljača koliko vam je potrebno. S obzirom na to da su daljinci zalepljeni čičak trakom sa strane stola dozvoljavaju vam da ih uzmete kada god su vam potrebni dok gornja površina stola ostaje slobodna za korišćenje.

Related articles