O sajtu

Dobrodošli na sajt mojaradionica.com

Ovo je sajt za sve one kojima je majstorisanje hobi. Nastao je kao spoj potrebe za popravkama u kući i ljubavi prema majstorisanju. Na sajtu ćete pronaći projekte različite složenosti. Od onih jednostavnih, koji se rade osnovnim alatom i za kratko vreme, do onih složenih za koje je potrebno imati i poseban alat.

Sajt se bavi projektima u kategoriji “projekti” u kojima je objašnjeno kako neku stvar, igraču ili nešto slično da napravite. Za pravljenje raznih stvari često je potrebno imati raznovrstan alat. Često Uradi Sam majstori ne mogu priuštiti sebi bogato opremljenu radionicu. Iz toga razloga takvi majstori su pravi majstori imrovizacije. U kategoriji „improvizacija“ se bavimo kako da se naprave određena pomagala i alati ili kako neke poslove da obavimo pomoću „štapa i kanapa“.

Pored toga, u kategoriji „kako radi“ možete pronaći jednostavna objašnjenja kako neki uređaji rade koji su im sastavni delovi i slično. Za one koji su u potrazi za uputstvom kako neki posao da obave namenili smo kategoriju „procedure“. Ovde možete naći detaljna uputstva tipa: kako se farba, kako se odstranjuje stara farba, tapete, kako se obrađuje drvo i još mnogo toga.

Na sajtu mojaradionica.com možete naći i brojna objašnjenja kako da popravite tipske kvarove. Ovu temu detaljno obrađujemo u kategoriji „popravke“. Još mnogo, mnogo korisnih stvari možete pronaći u kategorijama alati i materijali, edukacija, ekonomija, vrt, bašta, voćnjak…. obavezno ih posetite.

Bilo da se majstorisanjem bavite iz hobija, želite da uštedite nešto para i sami popravite kvarove ili želite da napravite neki originalni poklon, na ovom sajtu ćete naći mnogo ideja sa detaljnim uputstvom kako da ih i napravite ili kako da stvari popravite.

Svi projekti na sajtu mojaradionica.com su urađeni po principu „korak po korak“. Svaki korak prati fotografija sa kratkim opisom pisanim stilom koji je jednostavan za praćenje.

Hvala Vam što ste odvojili malo svog vremena i posetili naš sajt. Mi smo se jako zabavljali praveći ovaj sajt, nadamo se da ćete i Vi uživati.