Organajzer za radni stol

23/01/2019 Projekti 2865 Views
Povratite red na Vašem radnom stolu uz pomoć ovog jednostavnog organajzera.

Ne prođe dugo vremena da se na radnom stolu nagomila dosta papira, rokovnika, svezaka različitih veličina koje ne znate gde da smestite. Kada se tome pridodaju olovke, flomasteri i sve ostalo što vam je potrebno tokom radnog dana na stolu je pravi mali haos, a sav taj materijal koji je treblo da vam olakša rad samo vam otežava snalaženje.


Potreban alat: makaze

Potreban materijal: kartonske kutije, samolepljivi ukrasni papir, ukrasne trake


kartonska ambalaža

Da bi ste ovo rešili možete kupiti gotove orgnajzere za koje treba izdvojiti značajnu sumu novca ili možete napraviti orgnajzer koji vam predstavljamo u ovoj priči i to skoro potpuno besplatno.


žuti papiri

Za početak potrebne su vam tri kartonske kutije od cerealija, keksa ili nečega drugog šta već imate. Potrebno je da prvo proverite da li u kutije može da stane ono što u njih planirate da odlažete. Ako su dimenzije uredu možete početi sa radom. Takođe, potreban vam je i samolepljivi ukrasni papir kojim ćete oblepiti orgnajzer i eventualno ukrasne trake ukoliko na kraju želite da ga ukrasite.


kartonske kutije od keksa

Sada Poređajte kutije jednu do druge kao na slici. Odredite potrebnu visinu najdublje i najniže kutije i te dve tačke spojite linijom. Isto uradite i sa druge strane.


pravljenje organajzera za radni stol

Kada ste izvršili obeležavanje, makazama odsecite gornje delove kutija koji nam više nisu potrebni. Ukoliko vam treba više od tri pregrade, gornje delove kutija možete okrenuti naopako i dobiti na taj način još nekoliko niskih pregrada.


pravljenje organajzera za radni stol

Kada ste završili sečenje, poređajte kutije onako kako treba da stoje i oblepite ih samollepljivim papirom. On će ujedno držati kutije zajedno u rasporedu kakav ste odredili i sakriti sve ono što je na kutijama naštampano tako da orgnajzer dobije lep elegantan izgled.


organajzer za radni stol

Kada ste završili sa lepljenjem orgnajzer je gotov.


organajzer za radni stol

Sada vam ostaje da mu pronađete mesto na vašem stolu i po potrebi ukrasite. Za čas, vaš radni sto je sređen i uredan, a novi orgnajzer će se pobrinuti da takav i ostane dugo nakon što ste počeli da ga koristite kako bi ste vi mogli da se posvetite važnijim poslovima.

Related articles