Uslovi korišćenja

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate opšte uslove korišćenja pre posete sajtu mojaradionica.com.

Svakim pristupom sajtu mojaradionica.com smatra se da ste upoznati sa svim pravilima i evenutalnim rizicima koji nastaju iz korišćenja ovih veb strana, kao i da u potpunosti prihvatate uslove korišćenja.

Mojaradionica.com zadržava pravo da promeni bilo koji deo, ili sve sadržaje u bilo koje vreme i bez prethodne najave.

Korišćenje sadržaja u informativne svrhe je u potpunosti besplatno

 

 Upotreba sajta

Osim onoga što je izričito dozvoljeno u ovim Uslovima korišćenja, ne smete reprodukovati, distribuirati, objavljivati, prenositi, modifikovati, kreirati derivatne radove ili na drugi način iskoristiti bilo koji sadržaj, podatak ili materijal. Kada koristite veb lokaciju slažete se da poštujete sve državne i lokalne zakone, uključujući, bez obraničenja, zakon o autorskim pravima. Možete da koristite materijal sa ove veb lokacije isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu. Bilo koja druga upotreba sadržaja, uključujući bilo kakvu komercijalnu upotrebu, bez prethodnog pismenog odobrenja od mojaradionica.com, strogo je zabranjeno.

 

Linkovi na druge web stranice

Korisnici mogu naći reklame ili druge sadržaje na našem sajtu koji su povezani sa sajtovima i uslugama naših partnera, dobavljača, oglašivača, sponzora i ostalih trećih lica. Mi ne kontrolišemo sadržaj i linkove koji se pojavljuju na ovim stranicama i te sadržaje koristite na sopstvenu odgovornost. Pretraživanje i interakcija na bilo kom drugom sajtu, uključujući i sajtove koji imaju link na našem sajtu, podležu sopstvenim uslovima i posebnoj politici. Mi nismo odgovorni za politiku privatnosti drugih sajtova koji su povezani sa sajtom mojaradionica.com.

 

Partnerski program

mojaradionica.com učestvuje u programu affiliate ili partnerskom marketingu. Kada kupujete preko, jasno označenih oglasa u objavljenim člancima na našem sajtu, cena proizvoda je ista. Mi dobijamo mali deo te cene kojim se finansira održavanje sajta.

 

 RSS

Korišćenje RSS omogućeno je svim zainteresovanim licima. Moguće je preuzimati poslednje objave, najave predstojećih dešavanja i sl.

 

„Kolačići(COOKIES)

Zadržavamo pravo koristiti “kolačiće” na sajtu mojaradionica.com

Šta su to “kolačići”?

“Kolačić je informacija snimljena na Vaš računar od strane veb stranice koju ste posetili. Kada posetite našu internet stranicu, informacije mogu biti sačuvane na Vašem računaru kao „kolačići. Sledeći put kada ponovo otvorite istu stranicu Vaš internet pretraživač će poslati “kolačiće” nazad stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije koje su prilagođene Vašim potrebama.

„Kolačići“ ne predstavljaju lične podatke kao što su e-mail adresa, fizička adresa, broj telefona  i slično. Sve aktivnosti oko snimanja i slanja “kolačića” Vama nisu vidljive.

Svrha “kolačića”

Kada pristupite nekoj stranici mojaradionica.com, ona šalje “kolačiće” koji se čuvaju na Vašem računaru i služe za čuvanje informacija o Vašim prethodnim posetama (npr. koliko puta ste pristupili stranicama mojaradionica.com). To znači da će prilikom svakog sledećeg pristupa na mojaradionica.com stranica potražiti Vaš “kolačić” kako bi pročitala u njemu zapisane podatke. “Kolačići” ne sadrži Vaše lične podatke, nego omogućuje brže i efikasnije aktiviranje informacija, podataka i podešavanja koje ste već prethodno definisali prilikom pristupa i korištenja mojaradionica.com. Našim “kolačićima” na Vašem računaru ne može pristupiti neka internet stranica koja nije deo web stranice mojaradionica.com.

Oglašivači

Mojaradionica koristi jedan ili više servisa koji se bave prikazivanjem oglasa trećih lica, na našim stranicama. Ovi oglašivači mogu koristiti kombinovane informacije o Vašim posetama na našoj veb lokaciji i drugim veb stranicama kako bi se omogućilo reklamiranje srodnih proizvoda i usluga koji su interesantni za Vas. Ovi oglašivači koriste “kolačiće” kako bi pratili podatke o sesijama oglasa koje ste vedeli, vrstama stvari za koje smatra da ste zainteresovani, Vaša IP adresa, ISP, pretraživač  koji ste koristili kako bi posetili naš sajt, na kojem jeziku čitate tekstove i sl, sve u cilju prilagođavanje sadržaja oglasa Vašim interesovanjima. Oglašivači koriste ove informacije i za geografsko ciljanje ili prikazivanje određenih oglasa na osnovu karakteristika sajtova koje ste posetili (prikazivanje oglasa o kuvanju ako posećujete ovakve sajtove).

Društvene mreže

Koristnici mogu deliti objave na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Google+, Pinterest i sl.koje kod korisnika mogu postaviti “kolačiće”.

Onemogućavanje “kolačića”

Ako ne želite da se prepoznaje Vaš računar, neophodno je da u opcijama internet pretraživača podesite opciju da se brišu „kolačići“sa hard diska računara, odnosno blokira sve „kolačiće“

 

Merenje posećenosti

Kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo i efikasno planirali buduće marketinške kampanje i objavu sadržaja primereno vašim interesima mojaradionica.com koristi servis za praćenje statističke posećenosti na svojim stranicama isključivo radi dobijanja potrebnih informacija o atraktivnosti i uspešnosti svojih stranica i pri tome korisiti uslugu trećeg lica pod nazivom Google Analytics. Google analitika prikupljaja podatke o polu, starosti i interesima korisnika i izveštava o trendovima na na sajtu bez identifikacije pojedinačnih posetilaca.

 

Izmene uslova korišćenja

mojaradionica.com zadržava pravo da po sopstvenom nahođenju menja, modifikuje, doda ili obriše delove ovog obaveštenja u bilo koje vreme.

Kada to učinimo izvršićemo ažuriranje datuma na dnu ove stranice. Objavljivanjem ažuriranog obaveštenja sa datumom poslednjeg ažuriranja smatramo da ste obavešteni o promenama uslova korišćenja. Vaše korišćenje sajta nakon izmene pravila smatra se Vašim prihvatanjem tih izmena.Predlažemo Vam da pročitate uslove korišćenja svaki put kada posetite sajt mojaradionica.com kako bi blagovremeno bili inforimisani o svim promenama.

 

 

Ažurirano: 27.02.2018.